Met trots laat  Qmusic laten weten dat Marieke Elsinga terugkeert als vaste dj bij Qmusic en Domien Verschuuren als nieuwe dj in het team van start gaat.

Marieke zal vanaf dit najaar de ochtendshow op zich gaan nemen, samen met Mattie. Zendermanager Dave Minneboo is verheugd met de komst van Marieke: “Marieke is niet alleen een sterke televisiepersoonlijkheid, maar ook iemand met een grote liefde en passie voor radiomaken. We zijn heel blij dat ze bij ons de ochtendshow gaat doen.”

En tevens verwelkomt Qmusic een nieuwe dj in het team… Domien Verschuuren. Domien zal de middagshow op zich gaan nemen. Wanneer hij precies start wordt later bekend. Tot de komst van Domien zal Stephan te horen blijven op dit tijdstip. “Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst,” vertelt zendermanager Dave Minneboo.

Aan de slag
Marieke heeft er heel veel zin in: “Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL. Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!”

Marieke begon in 2013 met radio maken bij Q, toen zij het Q-college won. In 2016 kreeg ze de kans om aan de slag te gaan bij RTL Late Night en later bij RTL Boulevard. Deze week tekende Marieke bij bij RTL. Naast de ochtendshow blijft Marieke dan ook gewoon televisie maken.

En ook Domien is er klaar voor: “Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!”