Gewoon stoer, dat is de Nederlandse vrouw. Actieve en betrokken vrouwen die positief in het leven staan. De fundering van onze maatschappij. In een knalroze box op Hoog Catharijne wilde Margriet vrouwen bewust maken van hun eigen kracht. Wie door de deur ging, beleefde een bijzondere ervaring.

Stralend binnen een minuut
Vrouwen realiseren zich niet altijd hoe leuk ze zijn, wat voor een impact zij hebben op hun omgeving en hoe stoer ze eigenlijk zijn. En dat mag nou best weleens benadrukt worden, vindt Margriet. Vrouwen werden getrakteerd op een bijzondere ervaring: ‘Stralend binnen een minuut’. Wie de box binnenkwam werd verrast met een ‘onderonsje’ met Bastiaan Ragas, die hun het hemd van het lijf vroeg. Wat houdt vrouwen bezig? Voor wie zorgen zij? Hoe veel bordjes houden zij in de lucht? En beseffen zij eigenlijk wel hoe stoer het is wat ze allemaal doen?

De prachtige verhalen en de verrassende reacties op Bastiaan, zijn vastgelegd in een bijzondere video.

Gewoon stoer
Nederlandse vrouwen zijn veel te bescheiden. Dat ze zich realiseren hoe stoer het is wat
ze allemaal doen, dat wil Margriet bereiken. In Hoog Catharijne in een minuut, bij Margriet elke dag!  Daarom zijn de komende weken door het hele land stoere quotes uit Margriet te zien. En ook deze week staat Margriet, net als elke week, in het teken van stoere vrouwen.

Margriet 47 ligt vanaf 31 oktober in de winkel.

Over Margriet
Margriet is hét Nederlandse multimediamerk voor de vrouw van nu. Met een maandelijks bereik van 2,5 miljoen geeft Margriet vrouwen informatie, herkenning en verdieping zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken en helemaal zichzelf kunnen zijn.