Wordt president Trump herkozen of krijgt Biden het de komende vier jaar voor het zeggen in de VS? De nieuwsmerken van DPG Media houden je live op de hoogte van alle ins en outs. Grondige verslaglegging, extra edities en specials van de kranten, video(serie)’s, liveblogs, livestreams, podcasts, analyses en achtergronden. Voor al het nieuws over de verkiezingen lees je de Volkskrant, Het Parool, Trouw, AD en NU.nl!

AD
Tijdens de nacht van 3 op 4 november verslaat een ploeg verslaggevers vanaf de redactie alle ontwikkelingen via een liveblog, artikelen, video’s en graphics. Er komt een live-uitzending met correspondent Karlijn van Houwelingen, waarin zij elke dag vragen van lezers beantwoordt. Volg Karlijn tevens in de videoserie HOPE, waarbij ze naar aanloop van de verkiezingen dwars door Amerika reist naar 10 plaatsen die Hope heten. 


NU.nl

NU.nl vertelt je tot in detail wat er allemaal gebeurt tijdens de verkiezingen: een livestream (beschikbaar via website, app en Facebook en Instagram) waarin verslaggever buitenland Matthijs le Loux de kijker door de verkiezingsupdates heen praat aan de hand van de verkiezingskaart. Natuurlijk volg je de updates ook via een liveblog en worden alle vragen die nog leven over de verkiezingen beantwoord op een speciale NUjij rondom de verkiezingen. Ook vind je op NU.nl profielen over Biden, Trump en Harris. Bekijk ook vooral de stories van NU.nl, waarvan er al 1 online staat. In de ochtend na de verkiezingsnacht (woensdag 4 november) volgt een podcast met een terugblik en de ochtend na de uitslag luister je in een podcast naar een terugblik. Hier vind je een overzicht van alles wat er op NU.nl gebeurt.


de Volkskrant
De Volkskrant volgt het Amerikaanse verkiezingscircus op de voet en doet grondige verslaglegging. Ook luister je elke vrijdag naar POTUS de podcast, waarin Gijs Groenteman je bijpraat over de verkiezingen, zijn er reportages, analyses, essays te lezen en is er gisteren een speciale Amerikaanse Verkiezingen Editie voor op de tablet verschenen.

Hier vind je extra info.
Lees hier meer over de tablet editie Amerikaanse verkiezingen van de Volkskrant.


Het Parool
Een liveblog over de VS, analyses over stemmen per post, nieuws over de verkiezingsdebatten, profielen van de presidentskandidaten en kort en snel nieuws: Het Parool heeft al weken veel aandacht voor de verkiezingen. Met columns, artikelen en reportages van Amerikacorrespondent Karlijn van Houwelingen, achtergronden en analyses van buitenlandcoördinatoren David van Unen en Tom Kieft en stukken uit The New York Times, waarmee Het Parool een speciale samenwerking heeft.

Voor meer informatie, klik hier.
Lees hier meer over de tablet editie Amerikaanse verkiezingen van Het Parool.


Trouw 

De dagen voor 3 november staan in het teken van de verkiezingen. Trouw geeft duiding met analyses en achtergronden zowel in de krant als online. Daarnaast is er dit weekend een speciaal themanummer gemaakt omtrent de Amerikaanse Verkiezingen, waarin Trouw vooruit blikt met de beste verhalen geselecteerd door onze buitenlandredactie, portretten van de hoofdrolspelers en vicepresidentskandidaten en in de peilingen duikt.

Voor meer informatie, klik hier.
Lees hier meer over de tablet editie Amerikaanse verkiezingen van Trouw.