De Libelle Zomerweek, die van 14 t/m 20 mei gehouden zou worden op het Almeerderstrand, wordt verplaatst naar de nazomer van dit jaar. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, medewerkers en leveranciers staan voor de organisatie voorop en daarom is er besloten om het evenement te verplaatsen.

Gezien de ontwikkelingen en risico’s rondom het coronavirus verplaatst de Libelle Zomerweek naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september). De nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk. De door bezoekers reeds gekochte kaarten blijven geldig. Bezoekers die verhinderd zijn op de nieuwe datum krijgen hun geld terug. Bezoekers die een ticket hebben gekocht, ontvangen hier binnenkort meer informatie over.

Over de Libelle Zomerweek
De Libelle Zomerweek is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 82.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!