De Libelle Zomerweek, welke jaarlijks 82.000 bezoekers trekt vanuit het hele land, kan dit jaar in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden op het Almeerderstrand. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staan voorop voor de organisatie. Om er dit jaar toch een groot feest van te maken, komt er een online editie: #samenvanuithuis. Daarmee is de Libelle Zomerweek het eerste grote consumentenevenement dat volledig online plaats vindt en bij de mensen thuis komt.

Libelle Zomerweek komt bij je thuis
Hoe kunnen bezoekers, die juist nu zo’n behoefte hebben aan ontspanning en inspiratie, tóch genieten van een heerlijk dagje “uit”? Dat kan tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis. Met de dagelijkse Facebook-livestream viert de Libelle Zomerweek van 14 t/m 20 mei samen met de fans een feestje thuis. Iedereen kan gratis deelnemen aan meer dan 20 inspirerende workshops, lekker online shoppen, genieten van huiskamerconcerten van o.a. Alain Clark en Sandra van Nieuwland en nog veel meer. Op 14 mei trappen we om 14:00 uur af met de opening door Hilmar Mulder (hoofdredacteur Libelle). Het complete programma staat op www.libellezomerweek.nl.

De door bezoekers reeds gekochte kaarten voor Libelle Zomerweek blijven geldig voor 2021. Bezoekers die dan verhinderd zijn kunnen hun geld terug krijgen. Bezoekers die een ticket hebben gekocht ontvangen hier binnenkort meer informatie over.