Komt voor elkaar: AD en regionale nieuwstitels helpen lezers met hartverwarmende actie

03/11/2021

AD en de regionale nieuwstitels die DPG Media uitgeeft starten met de actie ‘Komt voor Elkaar’. Met deze actie zetten de redacties alles op alles om lezers door heel Nederland een helpende hand te bieden bij de meest uiteenlopende hulpvragen. Niet door zelf te hulp te schieten, maar door medelezers in te schakelen.

Met Komt voor Elkaar kunnen lezers zowel verrassende als voor de hand liggende hulpvragen insturen: van support bij een studie handlezen tot een zoektocht naar een stuur voor een Solex. De hulpvragen worden op de websites van de nieuwstitels gepresenteerd, lezers die zich aangesproken voelen om te helpen kunnen hier direct op reageren en worden door de redactie gekoppeld aan de hulpvrager.

Eerder hielpen lezers van het AD elkaar al met oproepen. De hartverwarmende verhalen zijn vanaf nu te zien op AD.nl/komt-voor-elkaar.

Komt voor elkaar is een initiatief van de redacties van AD, BN DeStem, Brabants Dagblad, de Gelderlander, de Stentor, Eindhovens Dagblad, PZC en Tubantia. De titels brengen op deze manier lezers op bijzondere wijze met elkaar in contact en onderstrepen hiermee de relevantie van (regionale) nieuwsmedia.