Uit het jaarlijkse zorgverzekeringonderzoek van onderzoeksbureau WUA blijkt dat Independer dé website is om je zorgverzekering voor 2020 af te sluiten. Het onderzoek is uitgevoerd onder 1.200 consumenten die een uur de tijd hadden om zich te oriënteren op hun zorgverzekering voor 2020.

Beoordeeld op verschillende onderdelen
De respondenten oriënteerde zich online, zowel op mobiel als op desktop. De opdracht was om naar meerdere onderdelen te kijken, zoals de vindbaarheid, het merk, het aanbod en de gebruikerservaring. 15% van de respondenten beoordeelde Independer uiteindelijk als de beste website. Op de tweede plaats staat CZ. Hier koos 9% van de respondenten voor.

Bevestiging voor Independer
Uiteraard is dit super goed nieuws voor Independer, maar ook vooral voor hun (toekomstige) klanten. Zij krijgen hiermee de bevestiging met Independer de juiste keuze te maken. Joris Kerkhof, category manager zorgverzekeringen bij Independer, reageert: ‘’We zijn enorm trots op dit resultaat. Het laat zien dat consumenten onze website op meerdere vlakken waarderen en dat we mensen op een goede manier helpen aan de best passende zorgverzekering. Zowel op prijs als inhoud.’’

Heb jij je zorgverzekering al afgesloten? Je kan tot en met 31 december je zorgverzekering vergelijken en afsluiten.