Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt een kerstkaartenactie voor ouderen.

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Ook dit jaart gunt indebuurt ouderen een mooie kerstkaart voor de feestdagen. Net voor kerst verrast indebuurt de bewoners van verschillende verzorgingstehuizen door heel Nederland met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen
Natuurlijk gaat de redactie zelf ook aan de slag, maar hoe meer kaarten, hoe beter! indebuurt roept dus iedereen op een kerstkaart met een algemene boodschap naar het postadres van de dichtstbijzijnde indebuurt-locatie te sturen of af te geven bij een inleverlocatie, vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij verschillende verzorgingstehuizen in de indebuurt-locaties terechtkomen. Dit jaar helaas zonder fysiek contact met de ouderen, maar met coronaproof verslag.

Gratis kaartje via Kaartje2go
In samenwerking met Kaartje2go.nl worden dit jaar gratis kaarten verstuurd!

Meer weten of een kaartje versturen? Zie hier de website van indebuurt met de actie.