Alle nieuwe zorgpremies voor 2020 druppelen vandaag binnen en dat betekent dat het ‘zorgseizoen’ bij Independer officieel gestart is. Vanaf nu kan iedereen in Nederland tot en met 31 december overstappen van zorgverzekering. De website is zo gemaakt dat je eenvoudig en snel de juiste zorgverzekering kunt kiezen en alle zorgexperts staan klaar.

Waar halen ze al die zorgexperts vandaan?

Bij Independer vinden ze service enorm belangrijk. Dus kom je er online niet zelf uit? Bel of WhatsApp dan gerust met één van de zorgexperts. En dit moeten er in het zorgseizoen natuurlijk meer zijn dan normaal. Uiteraard werven ze hier extra medewerkers voor, maar bij Independer is het motto elk jaar weer: ‘’Het zorgseizoen is van ons allemaal’’. Dit betekent dat alle medewerkers (als ze hun zorg diploma hebben gehaald) aan de telefoon zitten op de drukste dagen, zodat bellers nooit heel lang hoeven te wachten.
Ook kan iedereen elk jaar meedoen aan de ‘Zorg TOTO’ door een inschatting te maken van de totale productie van het jaar. Hier zijn leuke prijzen mee te winnen. Dit alles zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel en een geweldige sfeer.

Sinds dit jaar nog makkelijker met de persoonlijk Top-3

Sinds dit jaar heeft Independer een nieuwe feature waarbij je je dekkingswensen voor 2020 invult en je e-mailadres achter laat. En zodra de premies bekend zijn, krijg je je persoonlijke top 3 in je mailbox. Op dit moment hebben al ruim 27.000 mensen zich hiervoor aangemeld. En dat terwijl de doelstelling 10.000 aanmelders was.

Wil jij dit ook in je mail? Meld je dan hier aan voor jouw persoonlijke Top-3.

Waarom bij Independer overstappen?

Independer is allang niet alleen meer een vergelijker. Je kunt nadat je je zorgverzekering hebt vergeleken, deze ook direct bij Independer afsluiten. Je betaalt nooit meer dan bij de verzekeraar, maar krijgt zelfs iets extra’s: namelijk een Tandongevallen-verzekering. De tandartskosten na een ongeval worden dan door Independer vergoed.

Benieuwd geworden? Vergelijk ook jouw zorgverzekering voor 2020 bij Independer.