Guus Geluk is morgen jarig: ervaar zijn geluk!

23/01/2021

Morgen is het feest in Donald Duck’s Duckstad, want de grootste geluksvogel, Guus Geluk, viert zijn 74e verjaardag. Het Disney-character wint al jarenlang populariteit onder de lezers (kinderen, maar ook ouders en grootouders) van het weekblad door zijn enorme geluk.

Guus Geluk is nou niet bepaald de favoriete neef van Donald Duck, een groter contrast kun je je eigenlijk bijna niet voorstellen: een ongelooflijke bofkont tegenover een eeuwige pechvogel. Toch debuteerde Guus niet als een geluksvogel in Duckstad. In de eerste strip waar tekenaar Carl Barks hem in Duckstad illustreerde, had hij dikke pech. Dat veranderde gelukkig snel en vanaf vandaag kan iedereen daarvan meegenieten tijdens de 
Guus Geluksweken. 

21 januari t/m 7 februari dagelijkse prijzenregen plaats op DonaldDuck.nl
En wie jarig is, trakteert! Daarom maakt iedereen, jong én oud, tijdens de Guus Geluksweken kans om te ervaren hoe het is om net zoveel geluk te hebben als Guus. Van 21 januari t/m 7 februari vindt een dagelijkse prijzenregen plaats op DonaldDuck.nl. Er worden meer dan 120 prijzen weggegeven, waaronder diverse Donald Duck producten, een iPad, Google Nest mini’s en een Nintendo Switch!

Deelname aan de winactie is gratis. Kijk op DonaldDuck.nl voor de actievoorwaarden en ontdek de prijs van vandaag.

Over Donald Duck Weekblad
Al meer dan 68 jaar lezen vier generaties de doldwaze avonturen van Donald, Katrien, oom Dagobert, de neefjes, Willie Wortel en alle andere Duckstadbewoners en zij bewaren daar vrolijke, mooie en grappige herinneringen aan. Kinderen genieten, net als hun ouders dat vroeger deden (en dat nog steeds doen), van de vrolijke wereld van Donald Duck. Of het gaat om lezen, leren of spelen: met Donald Duck is alles leuker. Diverse onderwerpen komen aan bod, waarbij ‘fun’ en humor altijd voorop staan. Het volledige portfolio bestaat uit: Donald Duck Junior, Donald Duck Extra, Katrien Duck, de Donald Duck pockets en Club Donald Duck. Via DonaldDuck.nl/Shop verkoopt het weekblad het complete portfolio en meerdere vrolijke merchandise producten.