Vanaf nu hoeven alle voetbalfans in Nederland niets meer te missen over hun favoriete voetbalclubs. DPG Media lanceert GoalAlert, de service die je real-time op de hoogte brengt van alle doelpunten en je ze ook direct terug kan kijken. GoalAlert is beschikbaar via de apps van AD, de regionale nieuwsmerken (ADR Nieuwsmedia) en Het Parool. GoalAlert is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen DPG Media en FOX Sports.

Met GoalAlert mist niemand meer een doelpunt. Heeft je favoriete voetbalclub uit de ere- of eerste divisie gescoord, dan kun je dat doelpunt voortaan binnen vijf minuten terug zien in de AD-app op je mobiele telefoon. Met GoalAlert blijf je overal en altijd op de hoogte. Na aanmelding is het mogelijk om pushmeldingen te ontvangen voor vier teams uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar (als de kwartfinales gespeeld worden). Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Dit is mogelijk voor Premium-abonnees van een van de titels van DPG Media. Voor GoalAlert hoef je je als supporter alleen maar in te loggen.

“Met GoalAlert en de samenvattingen bieden AD en onze regionale titels de Nederlandse voetballiefhebbers een ongekend pakket,” zegt Ronald Griffioen, die als manager partnerships voor DPG Media eerder overeenkomsten sloot met NOC*NF en de KNVB. “Voor AD Sportwereld is kunnen bieden van het Nederlandse topvoetbal een absolute must, maar voor onze regionale titels is het voetbal uit de subtop en de Keuken Kampioen Divisie net zo noodzakelijk. Stel je toch eens voor: het nu Top Oss is, Go Ahead of Helmond Sport, de bezoekers van onze apps kunnen alles op eigen maat en behoefte krijgen, op elk gewenst moment van de dag.”