Haal meer uit je huis

Een nieuw merk naast vtwonen, dat helemaal in het teken staat van het verbouwen van je huis. Vanuit het sterke merk vtwonen speelt vtverbouwen in op het ‘meer uit je huis halen’.

vtverbouwen heeft een eigen pijler op vtwonen.nl waar de consument inspiratie en hulp krijgt om de verbouwing volledig volgens wens in te vullen. Met tips, trends en adviezen is dit platform voor alles rondom verbouwen the place to be!

In het tv-programma ‘vtverbouwen, haal meer uit je huis’ gaat vtverbouwen op zoek naar huisbezitters die een grote verbouwing in de planning hebben staan maar die nog geen oplossing voor hun woonwens hebben. De vtverbouwt redactie gaat met die opdracht met hulp van diverse experts aan de slag en komt met een geweldige oplossing zodat de bewoners meer plezier uit hun huis kunnen halen de komende jaren. Vanaf maart 2021 zijn de 8 afleveringen te zien op televisie.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl