VIVA Mama is een speciale uitgave van VIVA voor vrouwen die zwanger zijn of dit willen worden en moeders van kinderen tot vijf jaar.

VIVA brengt 8x per jaar de special VIVA Mama uit. Voor (aanstaande) moeders van kleine kinderen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, maar ook op zoek zijn naar persoonlijke verhalen en praktische tips. Alle fases van het moederschap komen aan bod: van (voor) de zwangerschap tot het moment dat je je kind voor het eerst naar de basisschool brengt, en alles daartussenin.

No-nonsens verhalen over de zwangerschap en het moederschap, dat is wat je krijgt met VIVA Mama. Serieuze verhalen, maar vaak ook met een knipoog. We geven tips en handvatten hoe om te gaan met de uitdagingen van het moederschap. Daarnaast ook lekker veel persoonlijke verhalen, mooie beeldreportages en grappige en herkenbare columns. Maar VIVA Mama gaat over meer dan zwanger zijn en het moederschap alleen. En dus lees je ook alles over liefde en seks, werk en geld en word je op de hoogte gehouden van de laatste mode-, beauty- en woontrends.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl