De VIVA-vrouw durft kwetsbaar te zijn, is zorgzaam, grappig, slim, modebewust en neemt geen blad voor de mond. In VIVA leest ze elke week persoonlijke verhalen, interessante interviews en reportages over wat haar op dat moment bezighoudt. Maar ze raakt ook geïnspireerd door de nieuwste mode, fijnste beauty en lekkerste recepten én krijgt tips op het gebied van liefde, werk, sport, reizen en geld.

Elk jaar organiseert VIVA de VIVA400-awards, een feestelijke avond waarop vrouwen die uitblinken in hun vakgebied in het zonnetje worden gezet. VIVA400 is hét platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Vrouwen die inspireren door wie ze zijn en het verschil maken in wat ze doen. Zo creëren we een netwerk vol succesvolle vrouwen. ‘Dankzij de VIVA400 en onze sterke crossmediale platformen hebben wij een krachtige band met onze doelgroep,’ aldus hoofdredacteur Debby Gerritsen.

Doelgroep en bereik van VIVA

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl