Trouw is er voor mensen die betrokken zijn bij de maatschappij en deel willen uitmaken van de samenleving. Die de complexe wereld beter willen grijpen en het nieuws graag van alle kanten en met verdieping belicht willen zien. Opbouwend en op een maatschappelijk betrokken manier. En met compassie voor de mens in én de mens achter het nieuws.

Trouw gelooft dat het leven meer diepgang krijgt wanneer je een open blik op de wereld hebt. Daarom schrijft Trouw genuanceerd en objectief over de grote vragen die mens en samenleving raken. Zij willen voor de lezer het venster op de wereld zijn en hem of haar helpen bij het vormen van een mening over wat er speelt.

Trouw is in het oorlogsjaar 1943 opgericht als krant tegen de Duitse bezetter. Het is dan ook niet vreemd dat de krant – tot de dag van vandaag – zijn inspiratie ontleent aan oorspronkelijke christelijke waarden als eerlijkheid, solidariteit, gelijke kansen, duurzaamheid en het streven naar vrede en vrijheid.

Trouw helpt de lezer de complexe wereld beter te begrijpen door het nieuws van alle kanten en met verdieping te belichten. Op een opbouwende en maatschappelijk betrokken manier. Met compassie voor de mens in en achter het nieuws. En met aandacht voor religie, levensbeschouwing, filosofie en zingeving.
Trouw is het nieuwsmerk voor iedereen die verdieping zoekt en wil weten wat er werkelijk in de wereld gebeurt.

Doelgroep en bereik van Trouw

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl