Topics is het unieke online platform waar alle inhoud van de 13 kwaliteitskranten van DPG media samenkomt. Op een makkelijke en persoonlijke manier navigeer je naar de onderwerpen die jou interesseren. En daar kom je dan alles over te weten. Het aanbod is divers, betrouwbaar en van verschillende kanten belicht. Je stelt eenvoudig zelf je persoonlijke playlists samen of je laat je verrassen wordt door aanbevelingen van de redactie. Meer nieuws uit uw regio, meer inzicht in de laatste ontwikkelingen in de sport, alles over de Amerikaanse politiek of extra columns en scherpe opinies? Het kan allemaal. Topics is een mooie aanvulling op een abonnement op een van de titels van DPG media.

Topics is een online platform beschikbaar voor web en app. Topics is toegankelijk voor abonnees van AD, Trouw, Het Parool, de Volkskrant, PZC, Eindhovens dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad, BN DeStem, Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Daarnaast dient het als een digitale aanvulling op huidige abonnementen. Stel, een Volkskrant-lezer uit Eindhoven wil toch meer nieuws over zijn woonplaats en is bijvoorbeeld fan van Ajax. Topics bedient deze lezer optimaal door extra content te verschaffen over Eindhoven (vanuit o.a. Eindhovens Dagblad) en biedt het laatste nieuws en achtergrond over Ajax (vanuit Het Parool of AD Sport), dit alles naast zijn favoriete nieuwsmerk de Volkskrant.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl