Adverteer op Reclamefolder.nl en krijg meer naamsbekendheid en meer aandacht voor je product of dienst. Bereik jouw marketing- en omzetdoelstellingen door gericht jouw boodschap over te brengen via de website en app. Hoe je jouw advertentie of folder ook wilt verspreiden onder je doelgroep, wij hebben de media-oplossing die bij je past.

 

De relevantste winkelstraat van Nederland

Met ruim 3 miljoen appdownloads, 2 miljoen gebruikers en ruim 30 miljoen folders en aanbiedingen per maand is Reclamefolder.nl het grootste platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland. Wij helpen consumenten met het makkelijk online bekijken van folders en aanbiedingen. En landelijke en lokale retailers helpen wij door hun folderaanbod zo efficiƫnt en effectief mogelijk te presenteren aan de juiste doelgroep.

Wil je dat niemand in jouw omgeving nog om je heen kan? Kies voor een media-advies op maat en neem direct contact op met Ć©Ć©n van onze media-adviseurs. Zij helpen je direct jouw ambities te verwezenlijken en zorgen dat jouw aanbieding ook zichtbaar wordt in de meest relevante winkelstraat van Nederland.

Bereikcijfers

Social media

Social media

Op Facebook heeft Reclamefolder.nl meer dan 48.000 aantal volgers.

Social media

Digitaal

Digitaal

Reclamefolder.nl bereikt elke maand 1,8 miljoen shoppers.

Digitaal

Mobiel

Mobiel

69% van de bezoekers bekijkt Reclamefolder.nl via hun mobiele telefoon.

Mobiel

Lezersprofiel

Lezersprofiel

Geslacht

Mannen en vrouwen verschillen behoorlijk van elkaar als het gaat om kopen met korting. Vooral vrouwen doen vaker een impulsaankoop wanneer er een hoge korting wordt geboden.

Lezersprofiel

Leeftijd

Inmiddels zoeken drie op de tien Nederlanders online naar folders en dat doen zij met name op Reclamefolder.nl. Vooral de jongere doelgroep die online op zoek gaat naar korting, wordt steeds groter.

Lezersprofiel

Opleiding

Een ruime meerderheid van de Nederlanders weet waar en wanneer er korting wordt geboden. Ook gaan mensen steeds vaker actief op zoek naar korting, terwijl ze het product waarvoor de korting geldt eigenlijk niet nodig hebben.

Lezersprofiel

Huishouden

Met ruim 3 miljoen appdownloads, 2 miljoen gebruikers en ruim 30 miljoen folders en aanbiedingen per maand is het aantal huishoudens dat wordt bereikt door Reclamefolder.nl enorm.

De bereikcijfers en lezersprofielen zijn gebaseerd op de nieuwste NOM-cijfers (NOBO maandgem. Q1 2020 en NRM 2020)

Freemium

Plaats je folder gratis (freemium) op Reclamefolder.nl. Met freemium komt je folder niet op de centrale tijdlijn van Reclamefolder.nl. Wel is de folder voor alle bezoekers te vinden in de door jou geselecteerde categorieƫn.

Premium

Deze posities zijn er in abonnementsvorm of in bundelvorm. Daarbij is je folder zichtbaar op de centrale tijdlijn van Reclamefolder.nl. Je folder wordt voorzien van deeplinks. Je krijgt een overzichtelijk dashboard Ć©n een wekelijkse e-mail met resultaten.

Advertentiemogelijkheden DPG Media

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via Ć©Ć©n van onze bekende merken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over Ć©Ć©n van onze mediaproducten.

Branded content

Branded content

Op een geloofwaardige manier je verhaal delen.

Lees meer
Local media

Local media

Word wereldberoemd in jouw regio met de kracht van lokaal adverteren.

Lees meer
Display advertising

Display advertising

Verrijk je marketingmix met beeldende banners.

Lees meer
Print media

Print media

Versterk je merk en imago met snel en actueel bereik.

Lees meer

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 085-013 90 49 of 085-013 90 28
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl