Q sounds better with you

Muziek is onze basis en met lekkere hits zorgen we voor een goed gevoel op het juiste moment. Onze acties zijn relevant en zorgen voor het gesprek van de dag. Met creatieve programma’s en enthousiaste DJ’s blijven we verrassen en brengen we energie!

Q sounds better with you. Met Mattie en Marieke, met de succesvolle radio-game Het Geluid, het dagelijkse Foute Uur en de jaarlijkse Foute Party. Dat beloven we onze luisteraars, maar zeker ook onze relaties. Van de zestig minuten per uur vult Qmusic er minimaal achtenveertig minuten zelf met de programmering. De overige minuten zijn voor adverteerders. In beide gevallen staat de luisteraar centraal. In onze programmering doen ze er alles aan om de luisteraars positieve en aanstekelijke radio te brengen. Dat doen ze met enthousiaste persoonlijkheden, creatieve programma’s, relevante acties en natuurlijk de beste muziek. In de commerciële zendtijd helpen ze de adverteerders graag om de luisteraar op een zo’n prettig mogelijke manier aan te spreken. Immers, in een positieve stemming sta je meer open voor boodschappen van anderen.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl