Q sounds better with you

Muziek is onze basis en met lekkere hits zorgen we voor een goed gevoel op het juiste moment. Onze acties zijn relevant en zorgen voor het gesprek van de dag. Met creatieve programma’s en enthousiaste DJ’s blijven we verrassen en brengen we energie!

Q sounds better with you. Met Mattie en Marieke, met de succesvolle radio-game Het Geluid, het dagelijkse Foute Uur en de jaarlijkse Foute Party. Van de zestig minuten per uur vult Qmusic er minimaal achtenveertig zelf met de programmering. De overige minuten zijn voor adverteerders. In beide gevallen staat de luisteraar centraal. In onze programmering doen we er alles aan om de luisteraars positieve en aanstekelijke radio te brengen. Middels enthousiaste persoonlijkheden, creatieve programma’s, relevante acties en natuurlijk de beste muziek. In de commerciële zendtijd helpen we adverteerders graag om de luisteraar op een zo’n prettig mogelijke manier aan te spreken. Immers, in een positieve stemming sta je meer open voor boodschappen van anderen.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl