Uw partner bij het bereiken en benaderen van uw onderzoekdoelgroep

Panel Inzicht is met meer dan 125.000 actieve panelleden al jaren een vertrouwde partner voor online kwantitatief onderzoek van onderzoekbureaus, mediabureaus en universiteiten in binnen- en buitenland. Uiteraard voldoet Panel Inzicht aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals ISO20252:2019 en die van nationale en internationale brancheorganisaties MOA en ESOMAR.

Panel Inzicht begeleidt iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online kwantitatief onderzoek en maakt daarvoor gebruik van het eigen opgebouwde onderzoekpanel. Het snel en efficiënt bereiken van de doelgroep is van groot belang. Panel Inzicht is daarbij het verlengstuk van organisaties en biedt verschillende oplossingen, zoals het programmeren en hosten van vragenlijsten, het verzamelen van respons en ondersteuning bij data-analyses.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl