Met meer dan 125.000 actieve panelleden biedt Panel Inzicht hét consumentenplatform van Nederland. Panel Inzicht is al jaren een vertrouwde partner van onderzoekbureaus, mediabureaus en universiteiten in binnen- en buitenland. Uiteraard voldoet Panel Inzicht aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals ISO20252:2019 en die van nationale en internationale brancheorganisaties MOA en ESOMAR.

Panel Inzicht is een veldwerkleverancier en dataspecialist en voor klanten dé connectie naar hun (onderzoek-)doelgroep. Panel Inzicht begeleidt iedereen die onderzoek nodig heeft bij het uitvoeren van online kwantitatief onderzoek en maakt daarvoor gebruik van het eigen opgebouwde onderzoekpanel. Deze markt van online veldwerk wordt gekenmerkt door korte doorlooptijden en strakke deadlines. Het snel en efficiënt bereiken van de doelgroep is dan van groot belang. Panel Inzicht is daarbij het verlengstuk van organisaties en biedt verschillende oplossingen, zoals het programmeren en hosten van uw vragenlijst, het verzamelen van respons en ondersteuning bij uw data-analyses. Panel Inzicht is een toegewijde partner die vanuit een snelle en betrokken samenwerking met haar klanten waarde toevoegt aan online kwantitatief onderzoek.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl