Het juiste advies van baby tot brugklas

Ouders van Nu is het grootste en bekendste parenting merk van Nederland. Al meer dan 53 jaar biedt Ouders van Nu ijzersterke crossmediale content waar je als (aanstaande) ouder altijd op terug kunt vallen als je zwanger bent of jonge kinderen hebt. Ouders van Nu deelt herkenbare verhalen, deskundig advies en fijne producten. Zo maken we het leven van ouders leuker en makkelijker.

Ouders van Nu is in 1967 begonnen als tijdschrift. Dit magazine verschijnt nog steeds 16 keer per jaar. Daarnaast geeft de redactie van Ouders van Nu twee keer per jaar het tijdschrift Zwanger en diverse boeken en kalenders uit. Ook kunnen (aanstaande) ouders voor informatie terecht op oudersvannu.nl, social media, is er een app, een Ouders van Nu Voordeelpas, een Zwangerbox en de Babybox. Ook organiseert Ouders van Nu jaarlijks haar eigen In de wolken Festival waar (aanstaande) ouders kunnen kennismaken met alles wat je nodig hebt voor je buik en baby.

Dankzij de kwalitatieve data van de Zwanger- en Babyboxen en het First Time Mum Onderzoek kent Ouders van Nu exact het oriëntatie-en aankoopmoment van (aanstaande) ouders in Nederland in 62 productcategorieën. Dit zijn waardevolle en unieke gegevens die je campagne kunnen optimaliseren en conversie te genereren. Door de combinatie van deze onderzoeken, data en social media, kent Ouders van Nu haar doelgroep door en door en is in staat om hiermee de juiste doelgroep te bewegen met relevante informatie via het juiste kanaal op het juiste moment.

Ouders van Nu is een autoriteit, want het merk staat (samen met NOS en NPO1) in de top 3 van de most trustworthy brands in het BrandZ top 100 most valuable brands (Millward Brown).

Doelgroep en bereik van Ouders van Nu

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl