Op elk moment, voor iedereen, het beste overzicht bieden van alles wat je moet en wilt weten. Zodat je op de hoogte bent, mee kunt praten en snapt wat er gebeurt in de wereld.

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. NU.nl was de eerste nieuwspartij in Nederland die zich volledig op online nieuws richtte. Inmiddels bezoeken ruim zeven miljoen Nederlanders per maand NU.nl en bekijken zij samen 800 miljoen pagina’s met nieuws, verslaggeving, achtergronden en video’s. Ruim driekwart van de bezoekers komt via de mobiele website of de apps (Android, iOS) die in eigen huis worden ontwikkeld.

 

Jouw doelgroep en bereik op NU.nl

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

 

De zakelijke doelgroep van NU.nl

De zakelijke markt is dé markt waar bedrijven en ondernemers dé doelgroep zijn. Echter, de beslissingsbevoegdheid voor het aanschaffen van een product of dienst is binnen ieder bedrijf anders georganiseerd. Dit maakt het lastig om (relevante) zakelijke beslissers te bereiken. Dankzij nieuwe inzichten lukt dat steeds beter. DPG Media is met haar sterke merken, waaronder NU.nl, koploper in bereik in op de zakelijke markt.

Bekijk infographic

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl