De glossy voor de ageless vrouw

NOUVEAU is het grootste luxury platform voor stijlvolle 45+ vrouwen. NOUVEAU is een volledig cross mediaal merk met een gezonde print titel, een bruisend online platform, inspirerende social media kanalen en diverse succesvolle events. NOUVEAU print verschijnt 16 x per jaar (waarvan drie dubbelnummers) en brengt daarnaast in de zomer het NOUVEAU Zomerboek uit en in April 2020 een nieuwe special: Happy 50& more.

NOUVEAU is de glossy guide voor de ageless vrouw. NOUVEAU biedt iedere maand 156 pagina’s luxe en kwaliteit met veel warmte en alles wat het leven leuker en mooier maakt. Daarnaast worden vrouwen online dagelijks getrakteerd op het laatste nieuws op gebied van mode, beauty, kunst, health, lifestyle, royalty en travel.

“NOUVEAU is dé 45+ glossy. Die autoriteit zat al in print en dankzij een ijzersterk concept is dit ook crossmediaal uitgebouwd! Vrouwen van deze leeftijd willen reizen, zich met elkaar verbinden, geïnspireerd raken en zij herkennen kwaliteit! Hierdoor kunnen wij talloze partnerships visualiseren.”- Claudia Straatmans, hoofdredacteur NOUVEAU

Doelgroep en bereik van Nouveau

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl