NOUVEAU is het grootste luxury platform voor stijlvolle 45+ vrouwen. NOUVEAU is een volledig cross mediaal merk met een gezonde print titel, een bruisend online platform, inspirerende social media kanalen en diverse succesvolle events. NOUVEAU print verschijnt 16 x per jaar (waarvan drie dubbelnummers) en brengt daarnaast in de zomer het NOUVEAU Zomerboek uit en in April 2020 een nieuwe special: Happy 50& more.

NOUVEAU is de glossy guide voor de ageless vrouw. NOUVEAU biedt iedere maand 156 pagina’s luxe en kwaliteit met veel warmte en alles wat het leven leuker en mooier maakt. Daarnaast worden vrouwen online dagelijks getrakteerd op het laatste nieuws op gebied van mode, beauty, kunst, health, lifestyle, royalty en travel.

“NOUVEAU is dé 45+ glossy. Die autoriteit zat al in print en dankzij een ijzersterk concept is dit ook crossmediaal uitgebouwd! Vrouwen van deze leeftijd willen reizen, zich met elkaar verbinden, geïnspireerd raken en zij herkennen kwaliteit! Hierdoor kunnen wij talloze partnerships visualiseren.”- Claudia Straatmans, hoofdredacteur NOUVEAU

Doelgroep en bereik van Nouveau

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl