De nummer 1 vacaturesite van Nederland

Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. Wij zetten alles op alles om de ultieme match tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Dat doen we door het proces leuker, slimmer en makkelijker te maken

Aan werkgevers biedt Nationale Vacaturebank toegang tot een groot bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat Nationale Vacaturebank dé vacaturesite van Nederland is blijkt ook uit onze bereikcijfers: 900.000 unieke bezoekers en 2 miljoen jobviews per maand. Onze Profielen Database bevat ruim 1 miljoen unieke profielen. De services die wij bieden aan recruiters zijn onder meer de Vacature Verbeteraar, video in vacatures en profiel Credits bij de aanschaf van een vacature.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl