Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. In 2016 werd Nationale Vacaturebank voor het zevende jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Wij zetten alles op alles om de ultieme match tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Dat doen we door het proces leuker, slimmer en makkelijker te maken

Aan werkgevers biedt Nationale Vacaturebank toegang tot een groot bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat Nationale Vacaturebank dé vacaturesite van Nederland is blijkt ook uit onze bereikcijfers: 900.000 unieke bezoekers en 2 miljoen jobviews per maand. Onze Profielen Database bevat ruim 1 miljoen unieke profielen. De services die wij bieden aan recruiters zijn onder meer de Vacature Verbeteraar, video in vacatures en profiel Credits bij de aanschaf van een vacature.

Werkzoekenden vinden op onze site een enorm aanbod aan vacatures voor alle opleidingsniveaus, functiegroepen en regio’s in Nederland. Ook bieden wij extra diensten zoals de Salariswijzer en Carrière Mentors die werkzoekenden persoonlijk advies geven.

Nationale Vacaturebank is samen met Intermediair een van de merken van DPG Recruitment, de business unit die gespecialiseerd is in recruitment en arbeidscommunicatie. DPG Recruitment is samen met Tweakers en AutoTrack onderdeel van DPG Online Services.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl