MyChannels is de video-unit van DPG Media, verantwoordelijk voor de techniek, voor de entertainment-video agenda van ADR Nieuwsmedia, het ontwikkelen van formats, de productie van deze Orginal series en de ontwikkeling van branded content en branded entertainment formats.

MyChannels denkt tevens mee bij het ontwikkelen van speciale formats voor adverteerders. Hieruit zijn al vele mooie samenwerkingen ontstaan, bijvoorbeeld met Hertog Jan (Expeditie naar Smaak), Licor43 (Let’s get Spanish), Jords BBQ zomer (Heineken) en Campina (De Sterke Start).

Het MC Tech team van MyChannels is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de video wall, welke voor 14 van onze merken uiteenlopend van AD (ad.nl/video) en de regiotitels tot Sportnieuws.nl en Qmusic. De video wall techniek – ook wel de VaaS genoemd (Video as a Service) – is ook beschikbaar voor premium partners zoals 24Kitchen en NOC*NSF (teamnl.org/video). Voor de alle apps binnen DPG Media, levert MC Tech de video bouwstenen zoals de video wereld in de kubus app van AD en de vernieuwde Volkskrant app.

De MC Studio produceert dagelijks de meest uiteenlopende webseries voor AD en ADR Nieuwsmedia; de zogenaamde AD Originals. Denk hierbij aan formats als het dagelijkse format De Ochtendshow to go, In Het Wiel met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam, Voxpop met Roel Maalderink of Huize Vleeshamer met Michiel Romeyn.

 

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl