Voor de 50+ vrouw van nu

Margriet is hét crossmediale 50+ vrouwenmerk van Nederland, dat al meer dan 82 jaar een grote maatschappelijke impact heeft. Margriet geeft vrouwen informatie, herkenning en verdieping zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken en helemaal zichzelf kunnen zijn. Margriet laat vrouwen vanuit hun eigen kracht alles uit het leven halen.

Margriet is het 360-graden merk voor de 50+ vrouw van nu en inspireert haar op ieder moment van de dag, waar en wanneer zij wil. Namelijk met een wekelijks magazine, 9 keer per jaar Margriet Extra, Puzzelboekjes, Agenda’s, Margriet.nl, nieuwsbrieven en een breed scala social media kanalen. Én natuurlijk het jaarlijks terugkerende grootste winterfeest van Nederland: Margriet Winterfair.

‘’Margriet raakt 50+ vrouwen in het hart. Met herkenbare emoties en onmisbare inspiratie voor een gezond en gelukkig leven.’’- Leontine van den Bos, hoofdredacteur Margriet.

 

Doelgroep en bereik van Margriet

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Redactionele planning

Redactionele planning

Bekijk de redactionele planning hier

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl