Hét online platform voor de leukste uitjes!

Op Leukstetickets.nl vind je fantastische aanbiedingen, speciaal voor jou geselecteerd en eenvoudig en snel te bestellen. Denk hierbij aan een dagje weg, avondje uit maar ook een hotelovernachting. Of je nu toe bent aan wat quality time met je partner, een dagje op pad wilt met vriendinnen of een leuke activiteit zoekt voor je (klein)kinderen, bij ons kun je terecht. Ons team is elke dag op zoek naar de leukste uitjes!

 

Partnerprogramma
De aanbiedingen op Leukstetickets.nl komen tot stand door verschillende directe partnerships. Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste partners om deel te nemen op ons platform. Promoot onze aanbiedingen op jouw website en realiseer snel en eenvoudig extra inkomsten!
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Bereik

Bereik

Leukstetickets.nl heeft een loyale fanbase en een landelijke dekking. Het bereik in cijfers: - meer dan 40.000 mensen via de e-mail; - meer dan 125.000 pageviews per maand; - meer dan 6.500 Facebook fans.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl