De #1 glossy voor moeders

Kek Mama is hét 360° lifestyle-mediamerk voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Naast het magazine zijn er de website KekMama.nl (verkozen tot populairste lifestylewebsite van 2019), de Kek Mama Shop, het online videokanaal Kek Mama TV, de nieuwsbrief, de social media-accounts én de Kek Mama podcast.

Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, in alle opzichten: in bereik, in kwaliteit én op commercieel vlak: met 29 procent B2B-aandeel is Kek Mama de B2B-marktleider onder de parenting glossy’s. Het magazine verschijnt 16x per jaar (12 reguliere edities en 4 themanummers).

De Kek Mama-vrouw is een leuke, enthousiaste moeder met kinderen van 0-12 jaar. Zij kan om zichzelf lachen, staat open in het leven en probeert graag nieuwe dingen uit. Ook houdt ze van mooie spullen, uitstapjes en vakanties met haar gezin. Ze geeft graag haar geld uit aan mode voor zichzelf en haar kinderen, aan lekkere beautyproducten en fijne woonitems.Ze leest om te ontspannen, ook als ze uitgeteld op de bank ligt na een lange dag. Moeders lezen het magazine het liefst op de bank of ze nemen het letterlijk mee in bed. De band die Kek Mama met haar lezeressen heeft is dan ook ontzettend groot. Dat zie je onder andere terug in de engagement met de doelgroep op de snel groeiende social media-kanalen.

Doelgroep en bereik van Kek Mama

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl