Adverteer op indebuurt.nl en krijg meer naamsbekendheid en meer aandacht voor je product of dienst. Indebuurt is hét nummer 1 online nieuwsplatform. Bereik jouw marketing- en omzetdoelstellingen door gericht jouw boodschap over te brengen via onze online kanalen, offline media of een combinatie. Hoe je jouw advertentie ook wilt verspreiden onder je doelgroep, wij hebben de media-oplossing die bij je past.

 

Zichtbaar in jouw buurt

Consumenten zijn geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt. Of dit nu de opening van een nieuw koffietentje of nieuwe winkel is, de aankondiging van een nieuwbouwproject of een speciale uitverkoop. Indebuurt.nl is dé plek waar ze terechtkunnen voor al het lokale nieuws, de aantrekkelijkste acties en aanbiedingen. Hier halen ze hun inspiratie vandaan en wisselen ze ervaringen uit met buurtgenoten. 

Indebuurt.nl is inmiddels actief in 39 steden, elk met een eigen lokale redactie. Onze online redacties zijn altijd op de hoogte van het nieuws in hun regio en stad. Zij kennen de belevingswereld van de lokale inwoners als geen ander. Of je nu een lokaal evenement wilt promoten, jouw speciale uitverkoop wilt aankondigen, een nieuwe menukaart wilt uitlichten of simpelweg jouw bedrijf wilt voorstellen aan het bredere publiek, indebuurt.nl is het platform voor jouw verhaal. We gaan graag met jou in gesprek om de advertentiemogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.

Kies voor een media-advies op maat en neem direct contact op met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je direct jouw ambities te verwezenlijken.

Bereikcijfers

Social media

Social media

Op Facebook heeft indebuurt.nl 410.000 volgers. Op Instagram maar liefst 150.000.

Social media

Digitaal

Digitaal

Elke maand zijn er zo'n 4,5 miljoen unieke bezoekers op indebuurt.nl.

Digitaal

Mobiel

Mobiel

78% van de bezoekers bekijken indebuurt.nl op hun mobiel.

Mobiel

Lezersprofiel

Lezersprofiel

Geslacht

Mannen en vrouwen verschillen wel vaker van voorkeuren. Zo ook bij het bezoeken van de websites van indebuurt.nl.

Lezersprofiel

Leeftijd

Bezoekers kunnen indebuurt.nl op verschillende manieren bekijken: van achter de laptop op het kantoor tot op hun mobiele telefoon of tablet in de trein. Iedere leeftijdscategorie heeft daarbij zijn voorkeuren.

Lezersprofiel

Opleiding

Indebuurt.nl brengt de bezoekers kwalitatief en betrouwbaar nieuws. Met achtergrondverhalen, sport, actuele nieuwsartikelen en nog veel meer. Nieuws voor elke lezer, met elke achtergrond.

Lezersprofiel

Huishouden

Indebuurt.nl weet met haar pakkende verhalen dagelijks haar bezoekers te informeren, inspireren en te entertainen. Voor iedereen en in elk huishouden.

De bereikcijfers en lezersprofielen zijn gebaseerd op de nieuwste NOM-cijfers (NOBO maandgem. Q1 2020 en NRM 2020)

Commerciële aandacht op indebuurt.nl

Op indebuurt.nl plaatsen de lokale redacties regelmatig inspirerende portretten van lokale ondernemers. Deze vorm van branded content is al beschikbaar vanaf € 400,-, inclusief productie én promotie. Ondernemers die liever een aanbieding promoten, kunnen al vanaf € 75,- bij indebuurt.nl terecht. Welke optie je ook kiest, door te adverteren op indebuurt.nl word je gegarandeerd wereldberoemd in jouw regio en stad.

 

Advertentiemogelijkheden DPG Media

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze bekende merken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over één van onze mediaproducten.

Branded content

Branded content

Op een geloofwaardige manier je verhaal delen.

Lees meer
Local media

Local media

Word wereldberoemd in jouw regio met de kracht van lokaal adverteren.

Lees meer
Display advertising

Display advertising

Verrijk je marketingmix met beeldende banners.

Lees meer
Print media

Print media

Versterk je merk en imago met snel en actueel bereik.

Lees meer

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 085-013 90 49 of 085-013 90 28
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl