Het Parool is er voor mensen die Amsterdam een warm hart toe dragen. Voor iedereen die alles wil weten over Amsterdam, waar de stad en de wereld bij elkaar komen. Het Parool is de bron met dat Amsterdamse goocheme, kent als geen ander de weg in onze wereldstad en heeft een eigenzinnige kijk op wat er in de wereld gebeurt.

Het brede portfolio biedt lezers en online bezoekers altijd en overal toegang tot de journalistiek van Het Parool. Met het laatste nieuws en meer via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant op alle platformen. En natuurlijk de papieren krant, met elke zaterdag het magazine PS van de Week.

Het Parool gelooft dat journalistiek, doorspekt met die typisch Amsterdamse mentaliteit, de lezers energie geeft. Zij bieden een onafhankelijk geluid uit onze bruisende metropool, de plek waar Amsterdam, Nederland en de wereld in elkaar schuiven.

Het Parool is altijd fris vormgegeven. Is net wat brutaler en heeft net wat meer lef. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden.

Het Parool is een Amsterdamse krant met een nationale uitstraling en een kosmopolitische blik. In de stad vervullen zij een bindende rol. Tevens zijn zij driftig op zoek naar de bepalende verhalen in het land en de wereld.

Het Parool is vrij, onafhankelijk en non-conformistisch. Maar ook opgewekt, vrolijk en brengt verhalen met een knipoog. Het Parool is onbevangen, heeft geen vooroordelen en is nieuwsgierig. Het Parool heeft lef, goochem en is Amsterdams brutaal.

Het Parool is voortgekomen uit een strijd voor vrijheid. Voor Het Parool zijn mensen met een heilig geloof in het vrije woord gestorven. Vrijheid van het woord en journalistieke onafhankelijkheid zijn dan ook belangrijke pijlers van zowel krant als website en apps. Dat zit in het DNA van Het Parool sinds de oprichting in 1940.

Doelgroep en bereik van Het Parool

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl