Hettestpanel.nl geeft op een unieke manier inzicht in hoe de consument in zijn of haar eigen omgeving jouw product kiest, gebruikt en ervaart. Via online reviews, data & insights en onze unieke licentie krijg je meer inzicht in jouw product en merk en onderscheidt jouw merk zich duidelijk van de concurrentie. Onze hoogstaande usability scans resulteren direct in verbeterde advertentie prestaties.

Hettestpanel.nl activeert haar leden om producten in de praktijk te testen en hun mening te geven over het oriƫntatieproces en de productbeleving. De daar uit voortkomende inzichten presenteren we aan je. Daarnaast gebruiken we het persoonlijke verhaal van jouw gebruikers voor het creƫren van branded content die een commerciƫle boodschap versterkt en de doelgroep overtuigt. Deze content krijgt unieke exposure onder de volledige achterban van hettestpanel.nl.

OĆ³k biedt hettestpanel.nl jou de mogelijkheid om het unieke keurmerk een jaar lang in te zetten via jouw communicatie en mediakanalen. Hettestpanel.nl werkt voor diverse opdrachtgevers in verschillende categorieĆ«n en domeinen.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via Ć©Ć©n van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag ā€“ vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail:Ā adverteren@dpgmedia.nl