Een onafhankelijk geluid uit de bruisende metropool Amsterdam

Het Parool is er voor iedereen die alles wil weten over Amsterdam, waar de stad en de wereld bij elkaar komen. Het Parool is de bron met dat Amsterdamse goocheme, kent als geen ander de weg in onze wereldstad en heeft een eigenzinnige kijk op wat er in de wereld gebeurt.

Het brede portfolio biedt lezers en online bezoekers altijd en overal toegang tot de journalistiek van Het Parool. Via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant. En natuurlijk de papieren krant, met elke zaterdag het magazine PS van de Week. Het Parool is voortgekomen uit een strijd voor vrijheid. Vrijheid van het woord en journalistieke onafhankelijkheid zijn dan ook, sinds de oprichting in 1940, belangrijke pijlers. Het Parool is altijd fris vormgegeven, met net wat meer lef. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden.

Doelgroep en bereik van Het Parool

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl