Het inspirerende mindstyle magazine

Flow is een mediamerk dat mensen over de hele wereld inspireert met levenslessen over hoe het leven anders te leven. Langzamer, eenvoudiger, met aandacht voor wat echt belangrijk is. Flow gaat over kwetsbaarheid en dat alles er mag zijn. Over klein geluk en verbondenheid. Over vertragen en nieuwe wegen zoeken. Over de opkomst van soft skills als empathie en creativiteit. Flow biedt mensen inspiratie en inzichten in een wereld die voortdurend in beweging is.

Dit van oorsprong Nederlandse merk weet met haar verhalen die altijd precies bij de tijdgeest passen een internationale snaar te raken.

Flow is sterk in print in maar liefst vier talen (Nederlands, Frans, Duits en Engels) en wordt verkocht in veertig landen. Papier wordt op een innovatieve manier gebruikt, waardoor elk nummer als een cadeau voelt en altijd verrassend is.

Ook online is Flow een sterke speler: het merk heeft een wereldwijde community opgebouwd (er is dan ook zowel een Nederlandse als een Engelstalige site, Facebook-pagina en Instagram account en een graag gelezen nieuwsbrief in twee talen). Vrouwen herkennen zich in Flow, voor hen is Flow meer dan een tijdschrift. Flow is eerlijk, nuchter, authentiek, persoonlijk, praktisch en haalbaar. Nooit spiritueel of zweverig. Flow lezeressen hebben interesse in gezondheid, sport, cursussen en boeken, uitgaan en musea bezoeken, creativiteit en wonen en inrichting.

Doelgroep en bereik van Flow

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl