Be yourself; met deze instelling is Flair al jaren als een onmisbare, inspirerende vriendin voor de eigentijdse vrouw. Flair is fris, sprankelend en dankzij haar sterke crossmediale uitingen altijd dichtbij.

 

Flair geeft vrouwen wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie. Het tijdschrift staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol. In Flair staan veel van hun persoonlijke verhalen, krijgen lezeressen een make over, vertellen ze over hun lijf en kun je meekijken in hun huishoudboekje in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!

“Flair is eerlijk, gezellig, open en betrouwbaar. Alles wat je verwacht van een goede vriendin. Onze verschillende kanalen – blad, online en social media – zorgen bovendien dat we altijd beschikbaar zijn voor de Nederlandse vrouw. En dat betekent voor partners en adverteerders een constante speler met een gunfactor, midden in de doelgroep.” Marije Veerman, hoofdredacteur Flair.

 

Bereik je ambitie met Flair

Adverteer in Flair en krijg meer naamsbekendheid en meer aandacht voor je product of dienst. Bereik jouw marketing- en omzetdoelstellingen door gericht jouw boodschap over te brengen via het magazine, de online kanalen of een combinatie. Hoe je jouw advertentie ook wilt verspreiden onder je doelgroep, wij hebben de media-oplossing die bij je past.

 

Kies voor een media-advies op maat en neem direct contact op met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je direct jouw ambities te verwezenlijken.

Bereikcijfers

Print

Print

Flair bereikt dagelijks maar liefst 405.100 magazinelezers.

Print

Digitaal

Digitaal

Elke dag zijn er zo'n 781.000 unieke bezoekers op flaironline.nl.

Digitaal

Mobiel

Mobiel

133.850 bezoekers bekijken flaironline.nl dagelijks op hun mobiel.

Mobiel

Social media

Social media

Op Facebook heeft Flair aantal volgers. Op Instagram maar liefst .

Social media

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Flair bereikt maandelijks aantal geïnteresseerden.

Nieuwsbrief

Lezersprofiel

Lezersprofiel

Geslacht

Mannen en vrouwen verschillen wel vaker van voorkeuren. Zo ook bij het lezen van het magazine en de website van Flair.

Lezersprofiel

Leeftijd

Lezers kunnen Fair op verschillende manieren lezen: van thuisbezorgd op papier tot online op smartphone, tablet of computer. Iedere leeftijdscategorie heeft daarbij zijn voorkeuren.

Lezersprofiel

Opleiding

Flair brengt de lezer inspirerende en vermakelijke verhalen. Met mode, beauty, lifestyle en nog veel meer. Entertainment voor elke lezer, met elke achtergrond.

Lezersprofiel

Huishouden

Flair weet met haar pakkende verhalen wekelijks haar lezers te inspireren en te entertainen. Voor elke vrouw en in elk huishouden.

De bereikcijfers en lezersprofielen zijn gebaseerd op de nieuwste NOM-cijfers (NOBO maandgem. Q1 2020 en NRM 2020)

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze bekende merken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over één van onze mediaproducten.

Alle producten

Alle producten

Wij zijn uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, magazines en websites en zijn actief op de radio. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor al onze producten.

Lees meer
Inspiratie

Inspiratie

Raak geïnspireerd door onze samen-werkingen met andere merken. Door cases van anderen te bekijken, kom je tot ideeën die voor jouw merk ook kunnen werken.

Lees meer
Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Welke materialen moet je aanleveren voor een online of offline advertentie? Wanneer en bij wie? En wat zijn de bijbehorende specificaties? We helpen je graag verder.

Lees meer
Prijzen

Prijzen

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: hij is realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen daarom één vaste prijsformule.

Lees meer

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.