Inspireert, adviseert en geeft een duwtje in de rug

Jezelf kunnen en mogen zijn; met deze instelling is Flair al jaren als een onmisbare, inspirerende vriendin voor de vrouw. Flair is warm, toegankelijk en sprankelend en dankzij haar sterke crossmediale uitingen altijd dichtbij.

Flair geeft vrouwen wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie. Het tijdschrift staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol. In Flair staan veel van hun persoonlijke verhalen, krijgen lezeressen een make over, vertellen ze over hun lijf en kun je meekijken in hun huishoudboekje in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!

“Flair is eerlijk, gezellig, open en betrouwbaar. Alles wat je verwacht van een goede vriendin. Onze verschillende kanalen – blad, online en social media – zorgen bovendien dat we altijd beschikbaar zijn voor de Nederlandse vrouw. En dat betekent voor partners en adverteerders een constante speler met een gunfactor, midden in de doelgroep.” Marije Veerman, hoofdredacteur Flair.

Doelgroep en bereik van FLAIR

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl