Het designmerk voor een inspirerende woonomgeving

Eigen Huis & Interieur gidst haar lezers meerdere keren per jaar door de mooiste interieurs in binnen- en buitenland en de laatste trends in design en architectuur.

In onze inspirerende interieurreportages – prachtig gefotografeerd, goed voor meer dan 100 pagina’s – vertellen bevlogen bewoners en (interieur)architecten alles over hun huizen. Daarnaast brengt Eigen Huis & Interieur de nieuwste trends en het laatste nieuws over designers, producten en architectuur, tonen we inspirerende citytrips, houden we de agenda bij met tentoonstellingen en exposities. Tel daar een actief social-medianetwerk bij op en je hebt het ultieme designmagazine van Nederland.

‘Ruim vijftig jaar is Eigen Huis & Interieur het mooiste woontijdschrift van Nederland. Met interieurreportages, shoppings en trenddossiers bieden wij actuele inspiratie én informatie aan iedereen die zijn of haar huis karakter wil geven. Eigen Huis & Interieur: voor de beste content over design, interieur, architectuur en lifestyle”
– José Molenaar, Eigen Huis & Interieur

Doelgroep en bereik van Eigen Huis & Interieur

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl