Het grootste familie-, kids- en mannenmerk van Nederland

Dankzij de inzet van zowel off- als online media heeft Donald Duck een naamsbekendheid van bijna 100% met een hele sterke lezersbinding. En… je steekt er meer van op dan je denkt! Entertainment en educatie met een knipoog; dit vrolijke merk is een inspiratiebron en plezier voor het hele gezin.

Donald Duck Weekblad
Donald Duck heeft verschillende verschijningsvormen, zowel on- als offline. Het bekendste product is het vrolijke weekblad, al meer dan 65 jaar lezen vier generaties de avonturen van Donald, Katrien, oom Dagobert, de neefjes, Willie Wortel en alle andere Duckstadbewoners. Zij bewaren daar mooie, grappige en vaak ook leerzame herinneringen aan. Kinderen genieten, net als hun ouders dat vroeger deden (en dat nog steeds doen), van de vrolijke wereld van Donald Duck. Of het gaat om lezen, leren of spelen: met Donald Duck is het leuker. Diverse onderwerpen komen aan bod, waarbij ‘fun’ altijd vooropstaat en ‘leren’ een natuurlijk gevolg is. In de Donald Duck Shop verkoopt het weekblad het complete portfolio en vele cadeauartikelen als rugzakken, dekbedovertrekken en strandlakens.

Katrien Duck
Katrien Duck, de roze tegenhanger van Donald Duck, is voor lezers van 7-12 jaar. Haar vrolijke blad staat vol met strips, afgewisseld met redactionele items.

Donald Duck Junior
Voor de beginnende lezers: Donald Duck Junior. Hiermee leren Donald-ukjes vanaf 5 jaar spelenderwijs lezen. Donald Duck Junior staat elke twee weken vól leuke stripverhalen, puzzels en spelletjes voor beginnende lezers. Dankzij de overzichtelijke plaatjes, ruime tekstballonnen en grotere letters kan de doelgroep lekker genieten van de avonturen van de populaire stripfiguren.

Donald Duck Extra
Voor éxtra Donald Duck plezier iedere vier weken: Donald Duck Extra. Vol éxtra spannende, éxtra lange en éxtra grappige stripverhalen van Donald Duck, de neefjes, oom Dagobert, Katrien en andere bekende inwoners van Duckstad. Een éxtra portie Donald Duck, bomvol avontuur!

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl