De Volkskrant gelooft dat goede journalistiek het leven van haar lezers verrijkt. Ze zien meer, begrijpen zaken beter, worden empatischer, participeren makkelijker en raken geïnspireerd. De Volkskrant gids de lezers door een oceaan van informatie. Door niet alleen te informeren, maar ook te analyseren en te inspireren. Om zo de blik op de wereld te verrijken.

De Volkskrant is ruimdenkend; zonder vooroordelen, open van geest en nieuwsgierig. Toonaangevend door de tijdsgeest te vatten, het herkennen van relevant nieuws, als eerste belangwekkende ontwikkelingen te zien en vooruitstrevend te zijn. Maar de Volkskrant is ook goedgeluimd. Door onderwerpen waar het kan met humor te benaderen en vanuit fascinatie te bekijken. Altijd goed doordacht, altijd zorgvuldig, betrouwbaar en intelligent.

De Volkskrant is het grootste kwalitatieve nieuwsmerk van Nederland. De autoriteit op het gebied van nieuws, actualiteit en achtergronden. Maar ook op het gebied van kunst & cultuur, opinie & debat, en het aangename leven.

De Volkskrant is er voor mensen die graag willen begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en er objectief en met autoriteit over geïnformeerd willen worden. Zo vormen zij een mening die er toe doet. Bovendien zijn ze graag op de hoogte van interessante ontwikkelingen die het persoonlijk leven kleur geven.

Het brede portfolio biedt de lezers altijd en overal toegang tot de kwaliteitsjournalistiek van de Volkskrant. Alles wat de Volkskrant te bieden heeft is beschikbaar via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant op alle platformen. En natuurlijk de papieren krant, met het dagelijkse, goedgehumeurde V-katern en elk weekend de extra dikke zaterdagkrant met het Volkskrant magazine.

Doelgroep en bereik van de Volkskrant

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl