Het grootste B2B-platform van Nederland

De Ondernemer bereikt dagelijks betrokken lezers. Het gaat om ruim 3 miljoen contacten per dag via de krant. Bovendien genereert De Ondernemer maandelijks 1.000.000 pageviews via web en 180.000 mobiele bezoeken naar de site.

De Ondernemer is hét platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. Van lokaal tot landelijk actief, van start-up tot familiebedrijf; wij voorzien alle ondernemers van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren spraakmakende ontmoetingen. Alles met het doel succesvol ondernemerschap te stimuleren. Voor onze partners is De Ondernemer het platform om écht met ondernemers in contact te komen. Inhoudelijk en persoonlijk. Ze kunnen er kennis delen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom: de Ondernemer is dé plek waar je je marketing-, communicatie- én salesdoelstellingen kunt realiseren binnen een zeer interessante doelgroep: het mkb.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl