BrunoPress is een zelfstandig en onafhankelijk fotopersbureau gespecialiseerd in entertainment- en royaltyfotografie. BrunoPress is 20 jaar geleden opgericht en levert sindsdien met een groot netwerk van freelance fotografen en internationale fotoagentschappen hoogwaardige fotografie aan grote mediabedrijven in Nederland.

Door de jarenlange ervaring en het grote netwerk van BrunoPress (zowel eigen fotografen als buitenlandse leveranciers) beslaan ze het hele spectrum van entertainment fotografie: red carpet, paparazzi, BN’ers, royalty, fashion, archiefmateriaal, film en meer. Dagelijks stromen bij BrunoPress duizenden nieuwe foto’s van over de hele wereld binnen die door de redactie overzichtelijk worden ingedeeld op de eigen online beeldbank www.brunopress.nl waar meer dan 30 miljoen foto’s zijn opgeslagen. Daarnaast ondersteunen ze andere redacties door het uitvoeren van zoekopdrachten en opdrachtfotografie.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl