BN DeStem bereikt dagelijks een groot publiek. Doordeweeks gaat het om 251.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 295.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt BN DeStem ook nog eens 1,75 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

BN DeStem is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. BN DeStem is er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

BN DeStem wortelt diep in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Daar zijn ze trots op. Dagelijks wordt het nieuws en meer naar de lezer gebracht via bndestem.nl, de 24/7 nieuwsapp, de digitale krant en de papieren krant. Met de extra dikke zaterdagkrant en het &Magazine maakt BN DeStem van elk weekend weer een feestje.

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Ze brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit hun gebied. De lezers zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen en kunnen zich dankzij BN DeStem dagelijks informeren en verwonderen over hun eigen leefgebied. Daarnaast krijgen ze uiteraard het (inter)nationaal nieuws en brede maatschappelijke ontwikkelingen en achtergronden voorgeschoteld.

Zo helpt BN DeStem om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Zij bieden wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

BN DeStem. Altijd dichtbij

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl