Dé tijdschriftenbon van Nederland

Bladcadeau is dé cadeaukaart waarmee je iemand niet één cadeau geeft, maar weken- of maandenlang zijn favoriete tijdschrift in de bus óf in de app. 

Bladcadeau is een leuk cadeau om te krijgen én te geven, zowel zakelijk als particulier. Met keuze uit de 100 mooiste en populairste tijdschriften van Nederland. De cadeaukaart is verkrijgbaar in alle grote supermarkten en winkelketens als AKO, Bruna, Primera en Readshop en daarnaast natuurlijk via bladcadeau.nl, zowel fysiek en als e-card. Voor zakelijke klanten maken we graag een offerte op maat met elk gewenst assortiment tijdschriften passend bij jouw doelgroep en budget. Denk bijvoorbeeld aan één gratis weekblad naar keuze als premie, een mini-abonnement als attentie voor medewerkers óf een halfjaar abonnement op een woontijdschrift naar keuze met een verpakking naar keuze en een eigen landingspagina.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl