Dé tijdschriftenbon van Nederland

Bladcadeau is dé cadeaukaart waarmee je iemand niet één cadeau geeft, maar weken- of maandenlang zijn favoriete tijdschrift in de bus óf in de app. Met keuze uit de 100 mooiste en populairste tijdschriften van Nederland. Het tijdschrift wordt bezorgd op een adres in Nederland óf in de app, als de ontvanger kiest voor tijdschrift.nl. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

Bladcadeau is een leuk cadeau om te krijgen én te geven, zowel zakelijk als particulier. De cadeaukaart is verkrijgbaar in alle grote supermarkten en winkelketens als AKO, Bruna, Primera en Readshop en daarnaast natuurlijk via bladcadeau.nl, zowel fysiek en als e-card.
Voor zakelijke klanten maken we graag een offerte op maat met elk gewenst assortiment tijdschriften passend bij jouw doelgroep en budget. Denk bijvoorbeeld aan één gratis weekblad naar keuze als premie, een mini-abonnement als attentie voor medewerkers óf een halfjaar abonnement op een woontijdschrift naar keuze met een verpakking naar keuze en een eigen landingspagina.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze solutions

Onze solutions

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl