Dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van nieuwe- en gebruikte auto’s

AutoWeek is altijd de eerste met rij-impressies van net gelanceerde modellen en zorgt voor objectieve vergelijkende tests. Dankzij ijzersterke crossmediale content weet AutoWeek zijn lezers te inspireren.

AutoWeek is synoniem geworden voor deskundigheid op het gebied van auto’s en mobiliteit. Het is een betrouwbare partner die de consument van informatie en inspiratie voorziet – online en offline. Allereerst is AutoWeek er voor de autoliefhebbber van alle leeftijden, die al het nieuws als eerste wil lezen, die onze emoties wil voelen bij de video’s en die wetenswaardigheden kan opslokken uit de beste achtergrondverhalen. Maar AutoWeek is er ook voor wie op zoek is naar informatie om een beslissing te nemen over bijvoorbeeld de aankoop van een volgende auto. Het merk AutoWeek staat voor betrouwbare informatie en goed advies, en tegelijk zijn alle producten net als de tone-of-voice van alle media heel vriendelijk en toegankelijk. Dit AutoWeek-DNA zit in al onze producten.

AutoWeek levert op alle platformen een uitgekiende mix van onafhankelijk advies en ontspannen vermaak. Hierdoor is AutoWeek al meer dan 30 jaar de autoriteit op het gebied van automotive!

Hoe verloopt het oriëntatieproces van de autokoper op autoweek.nl?

 

AutoWeek bezoekers zijn vaak op zoek naar informatie om een beslissing te maken over de aankoop van een auto. AutoWeek.nl doet onderzoek naar de verschillende fases van dit proces. Bekijk de resultaten van het laatste onderzoek in de infographic.

Doelgroep en bereik van AutoWeek

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl