AutoTrack is al ruim vijftien jaar hét advertentieplatform voor nieuwe en tweedehands auto’s op de Nederlandse markt: een autosite waar de consument onafhankelijk en volledig geïnformeerd wordt over het omvangrijke aanbod van auto’s.

AutoTrack hanteert een strikt kwaliteitsbeleid. Voor elk voertuig wordt eerlijke, volledige en gecontroleerde informatie aan de potentiële autokoper getoond. Hiervoor wordt samengewerkt met betrouwbare merken als ANWB, BOVAG, CARFAX, NAP, Klanten vertellen en Autobedrijf.tevreden.nl. Het kwaliteitsbeleid is ook terug te zien in de landelijke campagnes met onze speurhond Jack via televisie, print, radio en online. Jack laat de autokoper zien dat AutoTrack de beste keuze is, vanwege de unieke checks. Onze campagneslogan is dan ook: CheckCheck AutoTrack.

Autobedrijven kunnen een grote groep autokopers bereiken door op AutoTrack te adverteren. Hiervoor zijn verschillende abonnementsopties. Daarnaast staat AutoTrack klaar om bedrijven en mediabureaus te helpen bij het bereiken van sales- en marketingdoelstellingen met display advertising. Ook hier zijn de campagnemogelijkheden divers en breed in te zetten.

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl