Your guide in magazines

Aldipress is al ruim 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop. Aldipress verzorgt de distributie van ruim 1.300 verschillende titels van meer dan 130 uitgevers bij ruim 5.500 verkooppunten. Hieronder vallen wekelijkse en maandelijkse tijdschriften, maar ook minder frequent verschijnende uitgaven zoals agenda’s en vakantieboeken.

Aldipress overziet en verzorgt het gehele logistieke proces van tijdschrift(en) vanaf drukkerij tot aan de winkelvloer. Aldipress ontzorgt, adviseert en komt zo tot het juiste moment van uitzet om het maximale verkoopresultaat van tijdschriften te behalen. Alle titels op het juiste moment in de juiste winkel!
Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties.

De kracht van Aldipress? Kennis van zaken en flexibiliteit. Dagelijks monitort Aldipress de verkopen van circa 5.500 verkooppunten. Deze data en inzichten worden continu gebruikt om de juiste assortimenten en oplages vast te kunnen stellen. Door de regie te nemen over de activiteiten in de keten, kan Aldipress ook snel inspelen op actualiteiten. Daarnaast ontwikkelt Aldipress mede op basis van shopper inzichten een op maat gemaakte categorievisie voor retailers. Optimalisatie van de categorie en de positie van Aldipress en haar uitgevers zijn hierin leidend.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Onze producten

Onze producten

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl