Your guide in magazines

Aldipress is al ruim 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop. Aldipress verzorgt de distributie van ruim 1.300 verschillende titels van meer dan 130 uitgevers bij ruim 5.500 verkooppunten. Hieronder vallen wekelijkse en maandelijkse tijdschriften, maar ook minder frequent verschijnende uitgaven zoals agenda’s en vakantieboeken.

Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties. Dagelijks monitort Aldipress de verkopen van circa 5.500 verkooppunten. Deze data en inzichten worden continu gebruikt om de juiste assortimenten en oplages vast te kunnen stellen.

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Lees meer

Prijzen

Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden? Bekijk ons uitgebreide portfolio met mediaproducten.

Lees meer

Adverteren

Inspiratie

Inspiratie

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien met ons kennis- en inspiratieplatform DPG Grow.

Ga naar dpggrow.nl

Inspiratie

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl