Altijd dichtbij. Nationaal én regionaal.

ADR nieuwsmedia zijn er voor mensen die willen weten én begrijpen wat er speelt, en wat dat voor hén betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. In wat er in de buurt én in het land gebeurt. Maar ook alles over sport willen weten en entertainment(nieuws) waarderen. Voor iedereen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoekt.

ADR nieuwsmedia bestaat uit 1 landelijke krant, 7 regionale titels en 57 regionale edities. Altijd beschikbaar via de websites en de revolutionaire apps waarin de vier werelden van ADR bij elkaar komen. Gedegen journalistiek, ontspannende magazines en intrigerende video’s. Met recht is het ADR netwerk hét allround mediaplatform van Nederland.

ADR Nieuwsmedia biedt bereik door heel Nederland. Van Middelburg tot Enschede, in bijna elke regio is een leidend nieuwsmerk, diep geworteld in de samenleving. De cijfers liegen er niet om, want elke titel is de grootste in haar verspreidingsgebied. Geen nieuwsmerk brengt je dichterbij jouw doelgroep, letterlijk en figuurlijk, dan de nieuwsmerken van ADR Nieuwsmedia.

Doelgroep en bereik van ADR nieuwsmedia

Eenvoudig & snel

Plaats in slechts 3 stappen heel eenvoudig zelf je eigen online advertentie bij de vertrouwde kwaliteitsmerken van DPG Media. Krijg direct meer zichtbaarheid en val op bij (potentiële) klanten. Adverteer vandaag nog. Al vanaf €1 per dag!

Eerst meer lezen over adverteren bij DPG Media? Dat kan hier!
Al onze tarieven bekijken? Dat kan hier!

Direct adverteren

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl