AD is er voor mensen die willen weten én begrijpen wat er speelt, en willen weten wat dat voor hén betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. AD is er voor de Nederlander die de middenpositie inneemt. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. In wat er in de buurt én in het land gebeurt. Maar ook alles over sport willen weten en entertainment(nieuws) waarderen. AD is er voor iedereen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoekt.

Naast elke dag het laatste nieuws via de krant, web en app brengt AD in het weekend het ADR Magazine editie AD. Dit magazine geeft je het weekendgevoel. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. Laat je merk dus profiteren van het positieve weekendgevoel en een Umfeld vol inspiratie, lifestyle en ontspanning.

AD helpt je om het nieuws en de wereld beter te begrijpen, dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Ze bieden wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Dit doet AD door dichtbij de lezer te staan, ze houden het graag praktisch zodat je weet wat het voor jou betekent en hebben een oplossingsgerichte, positieve blik. Bij AD is het glas halfvol. Zij zorgen ervoor dat wat ze doen bij je past en dat het klopt.

Doelgroep en bereik van AD

Advertentiemogelijkheden

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Maak hieronder een keuze voor meer informatie over onze mediaproducten.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

Bekijk onze campagneplanner, de meest actuele tariefkaarten en advertentievoorwaarden.

Adverteren

Adverteren

Bekijk het uitgebreide portfolio met al onze mediaproducten.

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Bekijk per type advertentie hoe je het materiaal kunt aanleveren en wat de specificaties zijn.

Inspiratie

Inspiratie

Bekijk onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken.

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl