Het leukste weetjesblad van Nederland

Zo Zit Dat is het weetjesblad van Nederland voor jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar. Het magazine daagt kinderen uit om nieuwsgierig te blijven en zélf te ontdekken. Door bizarre weetjes, verbazingwekkende foto’s, vette breinkrakers en puzzels en grappige strips is het tijdschrift toegankelijk voor een brede doelgroep.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Zo Zit Dat is het weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar. Zo Zit Dat is een ijzersterk merk dat al 26 jaar bestaat en heeft een hoog meelees-effect binnen het gezin. Het magazine verschijnt elke 4 weken en staat bomvol waanzinnige wetenschap, slimme feiten, bijzondere beesten, uitdagende quizzen, weetjes over leuke games, gekke mysteries en verbazingwekkende foto’s. Zo Zit Dat biedt ontspanning, maakt nieuwsgierig, fascineert en laat de lezer zich slimmer voelen. Daarbij reikt Zo Zit Dat tools aan de doelgroep om de wereld te ontdekken en beter te begrijpen.

De Zo Zit Dat lezers zijn jongens of meisjes tussen de 8 en 13 jaar die aan het begin van hun ontwikkeling staan. Zij willen alles weten over dieren, tech, games, science, natuur, lezen graag strips en willen uitgedaagd en verbaasd worden. Zo Zit Dat bereikt zo’n 12.253 volgers via socials en 84.000 lezers met het magazine.