Het grootste landelijke woonblad van Nederland en België

Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme staat al jaren bekend als dé referentie voor de landelijke stijl en is in Nederland en België uitgegroeid tot de absolute marktleider op het gebied van landelijk en tijdloos wonen.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Verrassend, veelzijdig en vol leven. Dat is waar Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme vandaag de dag voor staat. Elke editie wil de redactie haar lezers verrassen met de mooiste interieurs die in de eerste plaats doen wegdromen, maar daarnaast ook inspireren om zelf hun eigen huis onder handen te nemen. De woonreportages worden daarom afgewisseld met stylingproducties, shoppingtips, dossiers, trends en woonnieuwtjes. De spin-offs zoals Decoreren Landelijke Stijl, Tuinen Landelijke Stijl, Buitenwonen Landelijke Stijl, alsook de boekenreeks en de jaarlijkse agenda, tonen aan dat WLS meer is dan alleen maar een interieurblad. Het staat voor een echte levensstijl.

De Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme-lezeres is tussen de 35-54 jaar en is hoog opgeleid. Ze combineert haar werk met haar gezin en hecht veel waarde aan een warm interieur. Wonen Landelijk Stijl/Maisons de Charme bereikt:

– met het magazine zo’n 240.000 (NL) en 247.000 (BE) lezers;

– met de nieuwsbrief zo’n 23.000 (NL) en 20.000 (BE) adressen;

– met Facebook ongeveer 113.000 fans, met Instagram meer dan 28.000 fans;

– met de website zo’n 7.000 bezoekers en 20.000 pageviews per maand.