Een nieuw merk naast vtwonen, dat helemaal in het teken staat van het verbouwen van je huis. Vanuit het sterke merk vtwonen speelt vtverbouwen in op het ‘meer uit je huis halen’.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

vtverbouwen krijgt een eigen pijler op vtwonen.nl waar de consument inspiratie en hulp krijgt om de verbouwing volledig volgens wens in te vullen. Met tips, trends en adviezen is dit platform voor alles rondom verbouwen the place to be!

In het tv-programma ‘vtverbouwen, haal meer uit je huis’ gaat vtverbouwen op zoek naar huisbezitters die een grote verbouwing in de planning hebben staan maar die nog geen oplossing voor hun woonwens hebben. De vtverbouwt redactie gaat met die opdracht met hulp van diverse experts aan de slag en komt met en geweldige oplossing zodat de bewoners meer plezier uit hun huis kunnen halen de komende jaren. Vanaf maart 2021 zijn de 8 afleveringen te zien op televisie.

vtverbouwen brengt jaarlijks extra dikke bewaaredities in een oplage van 25.000 stuks, aansluitend op de verbouw behoefte van de Nederlandse consument: vtverbouwen Keuken, vtverbouwen Badkamer, vtverbouwen Huis van de toekomst, vtverbouwen meer m2.

vtwonen is het grootste mediamerk op het gebied van wooninteresse met een gemiddeld bruto bereik per maand van ruim 6 miljoen personen.