Al 25 jaar het leukste magazine voor jonge ouders

VIVA Mama is een speciale uitgave van VIVA voor vrouwen die zwanger zijn of dit willen worden en moeders van kinderen tot vijf jaar.

VIVA brengt 8x per jaar de special VIVA Mama uit. Voor (aanstaande) moeders van kleine kinderen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, maar ook op zoek zijn naar persoonlijke verhalen en praktische tips. Alle fases van het moederschap komen aan bod: van (voor) de zwangerschap tot het moment dat je je kind voor het eerst naar de basisschool brengt, en alles daartussenin.

 

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl

No-nonsens verhalen over de zwangerschap en het moederschap, dat is wat je krijgt met VIVA Mama. Serieuze verhalen, maar vaak ook met een knipoog. We geven tips en handvatten hoe om te gaan met de uitdagingen van het moederschap. Daarnaast ook lekker veel persoonlijke verhalen, mooie beeldreportages en grappige en herkenbare columns. Maar VIVA Mama gaat over meer dan zwanger zijn en het moederschap alleen. En dus lees je ook alles over liefde en seks, werk en geld en word je op de hoogte gehouden van de laatste mode-, beauty- en woontrends.

De VIVA Mama-vrouw is tussen de 25 en 45 jaar. Ze is zwanger, wil dit worden of heeft kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Ze wordt graag geĂŻnformeerd over alles wat te maken heeft met de zwangerschap, de bevalling en het moederschap en geĂŻnspireerd op het gebied van mode, beauty, wonen en (gezonde) voeding. Ze geeft haar eigen verdiende geld uit aan dingen waar zij blij van wordt. VIVA Mama bereikt:

– 11.647 Facebook-volgers, 4.239 Instagram-volgers en 4.658 Twitter-volgers;

– Een verspreide oplage van 32.500 per editie;

– Via de website 70.000 bezoekers met 64.335 unieke pageviews per maand.